Taideterapia

`Jos kuulet sisäisen äänen, joka sanoo: ”sinä et osaa maalata”, jatka kaikin mokomin maalaamista – ja pian se ääni vaikenee. `-Vincent Van Gogh

Ratkaisukeskeinen taideterapia auttaa jäsentämään omia ajatuksia sekä tunteita. Sen tarkoitus on selkeyttää ja auttaa ymmärtämään omaa elämäntilannetta sekä löytämään siihen tarvittavia työkaluja. Aina ei edes tarvitse tietää, mitä etsii, vaan taideterapiaa voi käyttää uusien polkujen löytämiseen sekä itsensä tunnistamiseen. Taideterapia auttaa hahmottamaan hahmotonta ja löytämään sille luonnollisen tavan.

`Luonto pyrkii tasapainoon, luovalla mielellä ei ole kiirettä.’
-Jan Blomstedt

Taideterapiaa voi toteuttaa sekä tapaamisen yhteydessä Tampereen toimistollani että skypen välityksellä. Ensin voit laittaa sähköpostia, missä kerrot tilanteestasi ja toiveistasi osoitteeseen [email protected] Tämän jälkeen voimme miettiä, minkälaiset vaihtoehdot toimivat sinua ajatellen parhaiten. Teen myös työnohjausta.

Hinnat ovat 85 € 1 tunti tai 120 € 1,5 tuntia.
(Hinnat sisältävät 24 % alv.)

Myös lahjakortti mahdollisuus.

Toimin myös taideohjaajana, joten on myös mahdollista tilata ohjausta erilaisiin tilaisuuksiin tai vaikkapa polttareiden yhteyteen.